Verzending & Retourneren

Verzending en bezorging

Bij bestellingen boven de €39 voor Nederland en €70 voor België en Duitsland,- berekenen wij geen verzendkosten. Daaronder bedragen de verzendkosten:

Naar Nederland: €4,95 per bestelling

Naar België: €6,95 per bestelling

Naar Duitsland: €6,95 per bestelling

We doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn geplaatst, wij de volgende dag te verzenden.

Zodra wij het pakket hebben afgeleverd, is de levertijd van uw bestelling 2-3 dagen. In sommige gevallen kan het wat langer duren. Dit is aan de rederij, hier hebben wij helaas geen invloed op.

Bestel je vanuit België of Duitsland? Houd dan rekening met een extra 1-2 dag(en).

Zodra de bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met de track & trace en de bezorgstatus van je bestelling.

We verzenden bestellingen naar Nederland, België en Duitsland.

Staat uw land er niet bij? Gelieve ons te contacteren.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@balnmerk.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Guarantee

Je hebt bij Baby Brand Direct altijd minimaal de wettelijke garantie op de door jou bestelde producten.

Aanspraak maken op de garantie

Om aanspraak te maken op de garantie, stuur een e-mail naar info@balnmerk.nl, onder vermelding van je bestelnummer, waarin je de klacht duidelijk omschrijft. Foto’s maken de klacht inzichtelijk voor ons en voor de fabrikant/importeur, dus het is heel fijn als je die meteen meestuurt.. Onze klantenservice zal je voorzien van alle benodigde informatie en instructies. We verzoeken je geen product zomaar zonder melding retour te sturen.

Defect bij aankomst?

Helaas beschadigd of verkeerd geleverd? Wij willen u vragen een defect/beschadigd of verkeerd geleverd artikel vooraf per mail te melden met uitleg en foto’s. Retourneer dus geen producten zonder voorafgaand overleg met ons. In zo’n geval hoef je de portokosten voor de eventuele retourzending ook niet zelf te betalen.

De waardering van balnmerk.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 15 reviews.